C'est la vie

Veckans hot topics

Jag träffade som sagt Linda över lunchen igår. Eller ja, lunch och lunch. Vi köpte varsin frappe och muffins. Så himla nyttigt. Vi satt där på operatrappan och njöt av solen som kom fram var femte minut. Förutom när vi blev attackerade av duvor.

Vi pratade om bl a om veckans hot topics; partyplanerna till lördagen, frustrationen över att kanske tvingas offra oss till ett evigt liv som fejk-fransyskor, midsommar, hur mycket vi ogillar duvor, hatkärleken till Frankrike/franska och hur svårt det är att matcha färgglada jeans. Ser ni vilka snygga röda hon har? Tydligen från Zara. Hon har dem i fyra olika färger. Jag gissar att det är den färgskalan som finns då.

Idag blir det ingen rolig lunch ute utan jag stannar hemma. Jag känner att jag har en infektion i kroppen så jag tänker vila. Och så jobba såklart.

Jag längtar till fredag kväll!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.