Okategoriserade

För små

Ni vet klänningen och skorna från Topshop som jag beställde för ett par veckor sen? Ja de kom ju inte fram i tid till bröllopet men däremot fick jag ett mail från Christophes mamma veckan efter att ett paket kommit hem till dem. Tyvärr var skorna för små. De var en VÄLDIGT liten 38:a måste jag säga, mer som 37. Så de kunde jag ju inte ha. Tyvärr. För de är ju skitsnygga! Det är sista gången jag beställer skor från internet. Storleken blir ju ALDRIG rätt. Inte ens när det är rätt storlek. Ja ni fattar vad jag menar.
Jag får skicka tillbaka dem helt enkelt.

Om ingen läsare vill köpa dem?
40 euro plus frakt?? De är i mocka och skinnsula.

0 kommentarer

 • Sofia

  sv: Tack snälla! =) Jag tror det var något konstig med bloggen under de senaste inläggen, bilderna ser dock normala ut hos mig. Kolla gärne in det sista inlägget om det är samma sak.

  Trist med skorna för fina var de =)

 • Sofia

  sv: Vad bra! Då var det säkert något just då bara. Bilderna ser långa ut nu när jag kollar i WordPress men inte när jag kollar på dem publicerade.

  Hoppas du får det trevligt! =)

 • bella

  Hur mycket skall du ha för de isåfall! Har vanligtvis strl 35, men om de är som 36:or kan det gå! Får bara stoppa dem med bomull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.