Vardagslyx

You are the sunshine of my life

Jag fick ett mail från min projektledare på skolan i förmiddags. Jag klarade ekonomitentan jag gjorde förra veckan!!! Gud jag är så glad! En OTROLIG lättnad. Och vilken trevlig start på helgen! Nu är du stolt va pappa? 😉

Idag är min sista praktikdag dessutom. Det har varit roligt och lärorrikt men det ska bli skönt med lite ”sommarlov”. Jag behöver verkligen det. För att vara ärlig minns jag inte ens sist jag kände mig helt lycklig och avslappnad under en lång period. Det har varit en jobbig vår…

Shit. Nu har jag ingen stress och inga bekymmer mer på hela TVÅ månader. Bara roliga saker att se framemot. UNDERBART.
Och så är det fredag. Bästa dagen på veckan. Ikväll får jag träffa min älskling! Helgen ska spenderas med sistnämnda och vänner. Jag ska koppla av, göra det som faller mig in och ha det roligt. Bästa planerna.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Grattis tjejen! Vilken underbar start på sommarlovet!
    Skall du vara ledig hela sommaren eller ska du jobba någonting? Kan ju vara skönt att passa på att hämta krafter efter allt som varit och allt som komma skall.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.