C'est la vie

Kampen mot Regnguden


Asså hallååå, varför liksom ska de regna hela tiiiden typ?

Idag är det nog krig mellan Paris vädergudar. Solguden mot Regnguden. Det har varit fram och tillbaka hela dagen. Ösregn, sol, skur, halvsol, regn. Jag hoppas dock att Solguden vunnit kampen för nu skiner solen igen och mina öppna skor jag ska ha på mig ikväll tycker inte om Regnguden alls.
Jag sov ut idag (underbart!) och sen gjorde jag pankisar till mig och C. Flickvänspoäng. Förutom det har jag flytt från regnskurar, kollat in konstiga ”solglasögon” på Colette med Natalie och glömt bort att köpa strumpbyxor på H&M.

Nu ska jag dra på de högklackade och ta mig bort till Chatelet. Jag ska möta tjejerna för drinkar och middag i Marais.

À tout à löööör!

PS, min webcam ger mig verkligen smickrande hudtoner…. Ds.

0 kommentarer

  • Debbie

    Haha, en webcam ger alltid såna där bilder! Färgerna blir helt konstiga, inte så smickrande nej 😉

    Nya killen ja! Hihi, fort gick det minsann. Han heter Hugo och är ett år äldre än mig 😉 Vi har känt varann i typ 4 år men jag har aldrig förstått hans avsikter, haha. Tydligen har han väntat på mig, säger han 😋 En riktig snygging som är jättegullig, ganska ovanlig kombo bland killar enligt mina tidigare erfarenheter 😋 Så jag är jätteglad nu!! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.