C'est la vie

Vacation’s over


I morgon blir det grå naglar till första skoldagen 🙂

Min söndag har bestått av tvättstuga mest. Men i eftermiddags gick jag iafl och mötte Aggiz och vi satte oss på uteserveringen vid Entré och mös i solen. Underbart trevligt måste jag säga.
Det var sista njutningen av denna semestern, i morgon börjar allvaret. Jag är lite nervös nu faktiskt. I morgon är första dagen i skolan och det känns lite pirrigt. Inte att jag tycker att det är läskigt men ovant. Det var ett tag sedan nu som jag pluggade. Men det blir nog bra!

Nu har jag och Christophe försökt ringa varandra femtioelva gånger på skype. Jävla internet strular! Vi har suttit i en kvart nu och skrivit en massa töntiga grejer på chatten. Och han blir irriterad för att han inte förstår vad som står på min blogg. Han hittar inte ”oversatt”, haha! 
Han är rolig han, min fransman. Men nu är jag trött. Jag ger upp och går och lägger mig istället. Och drömmer om min kärlek.

God natt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.