C'est la vie

First day of school


Min nya skjorta från JC. Den är så skön och mjuk! Höstens bästa plagg? Det återstår att se 🙂

Yo! Här sitter jag och verkligen känner hur trött jag är. Trött i huvudet minst sagt. Ikväll ska jag INTE gå och lägga mig för sent. Typiskt då att C ska spela fotboll efter jobbet och kommer hem 22.30. Kanske dags att kolla upp det där kontantkortet som man kan ringa utomlands gratis med?

Första dagen i skolan gick bra. Vi är ganska många i klassen(35) men skolan är ju ganska liten, så jag tror att vi alla kommer trivas ihop och få en bra kontakt. Alla verkar så trevliga och vissa är riktigt roliga och öppna. Härligt. Jag har redan lärt känna ett gäng trevliga personer som jag lunchade med och pratat en del med. Alla i klassen fick dessutom presentera sig och det var så kul att höra alla olika saker de andra gjort. Många har bott utomlands 1-2 år och jobbat efter gymnasiet, som jag, och andra har pluggat flera år redan. Några har rest runt på massor med olika ställen. Dubai, Tunisien, Sydamerika. Det verkar så roligt. Jag önskar att jag också hade gjort det efter gymnasiet! Sett mer av världen och inte bara jobbat kvar på ett skitjobb och stannat i ett dåligt förhållande alldeles för länge.

Men än är det inte försent 🙂 Jag vill jobba utomlands, så är det bara! Nu känner jag mig peppad och glad, jag är 95 % säker på att detta är den rätta utbildningen för mig.
Dessutom har vi en egen festfixare i klassen så nu planeras det att gå ut tillsammans på fredag, hehe.

0 kommentarer

  • Samantha

    Det låter hur bra som helst! Vad är det du pluggar förresten? Något med internationell inriktning gissar jag:)

    Jo, precis! Det var mycket billigare och enklare för mig att ta mig till Bryssel så vi ska ses där helt enkelt:) Så hoppas vi på lite romantik också hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.