Inspiration

Oh so proud


Min syrra har fixat en London-blogg(dock inte uppdaterad pga brist på tid, men det kommer nog snart).
Kolla in den!
http://ilovelondon.devote.se

Annars då? Jo jag har hjälpt syrran med sin packning. Tack vare mina erfarenheter av att flytta 5 gånger inom loppet av 3 månader med alldeles för mycket grejer i ett land som inte tror på hissar större än 50 kvadratcentimeter, byggnader UTAN hiss och metro-perronger som ligger en halv km under jord(utan rulltrappor såklart), så VET jag hur jobbigt det är att flytta runt utomlands. Så vi rensade bort alla de där plaggen som hon tror att hon kanske möjligtvis kommer vilja använda någon gång i november. Nej precis, det kommer inte hända. Däremot så kommer hon nog inte behöva köpa några nya vita eller svarta linnen, eftersom att hon har fem stycken av varje med sig. Fast jag lyckades övertala henne att lämna det där gulaktiga, som en gång varit vitt, hemma. Någon måtta får det vara! Det är tur att hon har en klok storasyster 😉

Jag måste skryta lite om hur cool jag tycker att min syster är föresten. Hon hade så bra betyg att hon kom in på juristlinjen, men hon valde att ta en risk och åka till London istället. Hur modigt är inte det?
Usch vad jag kommer sakna henne. Och jag missar att vinka av henne vid tåget med. Men vi ska ta en lunch i morgon iafl så ai får en sista syster-stund ihop.

Nu ska jag ta en dusch och byta om till pyjamas. Sen kolla på min nya drog, HIMYM, tills Christophe kommer hem så vi kan snacka på skype. 

Ciao!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Oh, det där med packing är sannerligen inte lätt och kräver en hel del vana. Vilken tur din syster har som hade dig, villig att stå till tjänst 😊
    Spännande med London. Ska kika in på hennes blogg.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.