In the kitchen

Korv stroganoff


Middagen ikväll med, hehe

Igår gjorde jag en korv stroganoff till middag. Jag har faktiskt aldrig gjort detta förr eftersom att min fd gjorde en helt himmelsk sådan. Så jag vågade mig aldrig på det med risk för att misslyckas helt. Men igår tog jag steget. Och det blev riktigt gott!

Busenkelt med. Vill ni ha receptet? Okej då. 
Du fräser lite lök(själv gillar jag inte gul lök så jag tog purjolök) i smör, lägger i korven(skivad och delad, såklart…). Efter det hade jag i tomatpuré med chilismak(Heinz, för lite mer sting) samt vanlig tomatpuré, salt och peppar. Sen röra runt allt och ha i lite vatten. Efter det grädde och låt det puttra under lock innan du smakar av om det behövs mer salt eller peppar.

Avsluta med att klippa i lite persilja. Servera med basmatiris.

Voila, bon apetit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.