C'est la vie

Gratis lunch


Idag har varit en riktigt rolig dag. Bokstavligt talat. Jag har garvat mig genom hela skoldagen, haha! Hade jag vetat att det skulle vara såhär roligt att plugga så hade jag gjort det tidigare.

Vi fick som uppgift att i team och olika grupper, gå ut och få ihop en lunch till alla i klassen. Som en marknadsföringsövning. Vi fick ihop 7 thairätter, massor med frukt och grönsaker, bröd, kaffe, kakor och läsk. Samt en falafel(haha), två korvar(ännu mer haha) och färdigrätter från Findus. Samt gratis filmer från Hemmakväll och karameller och ballonger(dock kom vi på att det var få av oss som faktiskt gillar Mona Sahlin, eller ja en kanske, som inte vågade erkänna det, så vi vände ballongerna med loggan inåt :-P) från Socialdemokraternas bås på Möllan.
Allting helt gratis. Är vi grymma eller är vi grymma? Hela klassen är full med sköna och roliga människor. Härligt! Sen hade jag sällskap hem av en i klassen som visade sig bo alldeles vid mig. Det var lite kul måste jag säga.

Jag måste säga att detta känns sjukt bra, med utbildningen. Det enda som känns lite trist är att vi tydligen har en tenta den helgen jag är i Paris. Vanligtvis är vi lediga på fredagar(eftersom vi kör heldagar mån-tors) men JUST den fredagen så har vi tenta. Vad är oddsen liksom? Så jag får börja utbildningen med att oroa mig för omtenta. Helgen innan är vi lediga både på fre och mån, men om jag ska boka om så får jag betala samt att jag då ändå måste spendera helgen i Paris med att plugga en massa. Vilket bara hade känts jobbigt och jag hade inte kunnat slappna av. Så jag får göra den tentan sen.
Men det löser sig. Det gör det ju alltid 😉

Nu ska jag få i mig lite mellanmål och sen dra och träna.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.