Health & Fitness

Jakten på musklerna


Kolla in mina biceps. Jag spänner mig inte ens! Eller jag minns inte, jag koncentrerade mig mest på att se biffig och cool ut.

Jag och Fanny var och tränade ihop ikväll. Jag tog de tunga vikterna och kämpade och skrek sådär som grabbarna gör. 1 kg vikter det är grejen det. Shit vad jag kommer ha träningsvärk i armen i morgon!

Nej jag skojar. Det var bara jag och Fanny som var lite övertrötta och spexade lite efter att vi kört både kondition och ett core-pass. Vi skrattade så mycket att de andra antagligen undrade om vi var helt normala. Jag har varit sådär hela dagen. Garvat åt i princip allt och känt mig lite galen och ”flippig”(minns ni när man sa ”du flippar med mig”? Jag hade nästan förträngt det…).
Fast dagarna blir ju så mycket roligare om man skrattar sig genom dem. Eller vad säger ni?

Nu ska jag duscha eftersom att jag stinker. Sen lägga mig i sängen och börja på andra säsongen av How I Met Your Mother. Det är ju så bra!


Molly hade sin egna work out och promenerade så långt bort med vagnen att hon sov på barnpassningen under hela tiden som vi tränade. Stackarn var lika trött som jag var efter mitt första och sista spinning-pass. Nej nu ljög jag, jag var DÖD. Aldrig mer.


Vi laddade med kaffe och smoothie innan träningen och satt ute och njöt av kvällssolen innan den försvann bakom husen.


Haha jag vet inte varför jag tog detta kortet. Kanske som bevis för att jag faktiskt tränar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.