Okategoriserade

Ut i vida världen


Sofi Fahrman är alltid lika inspirerande.


Olivia Palermo


I vår och sommar vill jag gå runt med vida byxor. Det blir mitt mål att hitta när jag är i Paris. Eller ja okej, det är ju inte högprioriterat mål i livet. Det vore ganska sorgligt att ha ett par byxor som mål. Men ni fattar. Garderobsmål. Eller önskan. Det får bli en shoppingrunda. Det borde jag vara värd när jag har sparat så duktigt de senaste månaderna.

Vad tycker ni om vida byxor?

0 kommentarer

 • Mia

  Jag skulle gärna ha ett par jeans lite utsvängda men jag kan nog få ett par bootcut att se utsvängda ut eftersom jag bara är 157cm. Svår modell på mig, risken är ju att jag blir som en stor fyrkant. 😊
  Men snyggt är det.

 • Ellinor

  Me like a lot! Riktigt snyggt! Hoppas också finna ett par att bära nu i vår. Ett par jeans har jag i alla fall lyckats hitta, väntar bara på att de ska komma också.
  Kram

 • Ellinor

  Me like a lot! Riktigt snyggt! Hoppas också finna ett par att bära nu i vår. Ett par jeans har jag i alla fall lyckats hitta, väntar bara på att de ska komma också.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.