C'est la vie

Ursäkta röran, jag bygger om

 

 

Jag håller på och pillar lite med bloggens design. Jag ska få hjälp med en ny header (själv har jag gjort allt sådant i paint hittills, haha), och så vill jag ändra layouten lite på bloggen. Nu bytte jag till en storlek större för bilderna och flyttade wrappern lite till vänster. Jag tycker det är finare när man ser bilderna ordentligt, men det kanske blir jobbigt att läsa/titta på. 

 

Vad tycker ni? Är det bättre såhär eller var det kanske bättre med mindre bilder? Om ni skrollar ner lite ser ni hur det ser ut med mindre bilder.

 

Om bloggen är lösenordsskyddad någonting under helgen så vet ni varför. Då är det bara tillfälligt medan jag jobbar på designen. No need to panic.

 

PS. jag såg nu att ett inlägg hamnade på förstasidan, trots att jag lagt lösenord på bloggen. Jag styr inte det själv, utan inläggen plockas ut randomly (vilket såklart är roligt, men just nu var det inlägget mest för mig själv för att testa hur det såg ut), så jag vet aldrig vilka inlägg som kommer på förstasidan eller ej.

Hur som helst: never mind that!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.