Fun stuff

Until four in the morning

 

 

Igår trotsade jag tröttheten – bokstavligt talat. Jag var egentligen för trött för att gå ut, men hade inga planer på att sitta inne heller. Det slutade med att jag kom innanför dörren klockan fyra på morgonen. Först apéro hemma hos Ariane och sedan kom Javier förbi också. Slutligen gick vi till Le Violon Dingue och dansade några timmar. Det var en riktigt rolig kväll, men till slut vann gäspningarna över mig och jag insåg mig själv besegrad. Jag tog en taxi hem hela vägen från St Michel hem till norra 17:e och betalade bara 13 euro (12,30 euro utan dricks). Jag älskar hur billigt det är att åka taxi i Paris! 

 

Nu ska jag fixa lite frukost och sedan tänker jag spendera några timmar med att titta på Downton Abbey. Jag måste snart lämna tillbaka boxen idag och har 3 avsnitt kvar. So I really must go my dear fellows.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är ofta dessa spontana kvällar som blir de allra bästa. Låter som om du haft en fin helg och hoppas att veckan blir lika fin den också. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.