C'est la vie

Une amie


I Avignon sommaren 2009.

Jag kom aldrig iväg till stan. I stället fastnade jag på FB eftersom Iryna skrev till mig på chatten. Vi har inte setts på så länge och jag saknar henne massor. Men så kommer hon till Paris ikväll och ska stanna i 10 dagar. Jag är så himla glad! Vi har alltid lika roligt ihop. Gammal vänskap rostar aldrig, som det heter.

Nu väntar jag på C som ska komma hem med shampoo så jag kan ta en dusch. Ikväll blir det nog en drink eller ett glas vin ute. Efter en dag inomhus behöver jag komma ut och umgås med vänner och pojkvän.

0 kommentarer

 • Debbie

  Myyys! Höll på att få en liten hjärtattack först när jag såg bilden, trodde det var nu, haha. Blev så snabbt avis kände jag 😉 Vill ha sommar nuuuu!! Så, nyår i Paris? Låter ju inte helt fel 😊 Ska du göra något skoj?

 • Debbie

  Och just ja, nudefärgat läppstift passar väl bra på alla? Eller jag vet inte, haha. Ingen expert! Men har man sotade ögon är det ju fint med nudefärgat så det inte blir för mycket make up liksom. Testa vettja! 😉

 • Madeleine

  Seriösa kvinnor i power-kostymer. Har du köpt en sån? Breda axelvaddar ger den rätta looken…
  Det är med skräck/längtan som jag ska börja praktiken. HALLÅ det är den som ska breda vägen för framtiden… Det skrämmer mig. Dessutom ska jag inte sticka under stol med att det är skönt att vara ledig. Att inte behöva passa tider. Men så vill vi ju inte ha det hela livet….


  … Eller?!?!?!

  Hoppas du har det underbart i Paris!!! Hälsa C och njut av livet!! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.