Things I like

CHÉRIE


Miss Dior Chérie L’eau.

Av Christophe fick jag en parfym i julklapp. Nämligen ”min doft” som jag nu fastnat för, eftersom den jag har nu håller på att ta slut. Jag är ganska känslig (nästintill allergisk) mot starka dofter så den här är perfekt för mig. Parfymer som t ex Chanel no 5 är självplågeri för mig.

Nu ska jag bege mig ut på stan. Dels ska jag till BHV (har jag berättat för er hur mycket jag älskar varuhuset BHV? Kanske borde jag smygfota där och göra ett inlägg om det..?) för att köpa en ny kalender eftersom den jag har nu blivit vattenskadad x2. Christophe ska försöka komma från kontoret lite tidigare och då ska vi kolla efter någonting som kan göra mina gamla klänningar lite roligare. Rean här börjar nämligen den 11 januari så det är ingen mening att köpa en ny dyr klänning nu. Däremot är det ju bra att spana lite inför rean, hehe.

Håll tummarna för mig att jag inte blir nedtrampad av alla miljoner turister som kommit hit för att fira nyår!

0 kommentarer

 • It's Emmi

  Jag är också ganska känslig mot starka parfymdofter … jag håller på att leta efter min signaturdoft, kanske borde man testa den där 😊

 • Lisa

  Åh det låter skoj 😊 någon fest orkar jag dock inte med detta nyår så det får bli en lugn middag med vännerna! Vilken mysig blogg du har.

  Gott nytt år 😊

 • Maria

  Jag har också Miss Dior Chérie fast den vanliga, inte "l'eau". Älskar den! Har haft den i fem år och kommer aldrig byta! Jag är ju också housewife nu apropå inlägget nedan så vi får ses snart och vara sysslolösa tillsammans, än så länge vågar jag gå utanför dörren;)

 • spiderchick

  sv. ja när det gäller winegum finns det ju inte så mycket att välja på än att köpa de äckliga godisarna också, så vida man inte ställer sig i affären och börjar reda ut påsarna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.