Vardagslyx

Desperate Housewife

Eftersom jag är desperate housewife nu i en månad innan min praktik börjar så får jag göra hushållssysslorna hemma medan C slavar på kontoret (igår spelade de tydligen pingpong efter lunchen, it’s a hard knock life). Exempelvis som att laga mat. Fast det gör mig inte så mycket för det är lite av en hobby. Igår kväll gjorde jag en enkel pasta, i brist på fantasi och energi till annat. Men det är faktiskt ganska gott. Du behöver pasta (spagetti är bäst), pesto, minitomater och mozzarella. Tyvärr köpte Christophe ett ganska odrickbart vin. Rekommenderas alltså inte alls. Jag gör ett nytt försök ikväll. Ett milt Sauvignon Blanc vore gott.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.