Weekend

Underbara fredagskvällar

 

Min fredagskväll i det stora hela:

 

Svängde förbi en afterwork och mötte upp med några tjejkompisar, men stannade bara någon timme för jag kände att det var bättre att skippa en sen kväll när jag inte riktigt var på humör för det och i stället svänga förbi Ica och fylla upp kylen inför helgen. Det finns inget värre än att vakna upp på lördagsmorgonen och 1. inte ha någonting att äta 2. inse att mjölken är gammal eller slut så att det inte blir något kaffe. Eller jo okej, det finns värre saker, men frukost och kaffe är viktigt.

 

Jag hade en ambition att laga cannellonis men när jag väl kom hem kändes det inte speciellt lockande att stå vid spisen i en timme. Så det fick bli fryspizza i stället, men herregud vad gott det var. Jag blev lite smått lycklig av att dessutom hitta ett paket på hallmattan från CDON. Jag beställde en konsert med Justin Timberlake för ett par veckor sedan och nu kom den äntligen. Jag såg klipp av den på YouTube för ett tag sedan men nu är den borttagen, så när jag hittade den online så var jag tvungen att beställa den. Så nu ska jag fortsätta att titta och lyssna på JT. 

 

Himlen var lite extra vacker ikväll förresten. Det var ännu finare ”irl” ska jag tala om för er. Små saker som en DVD-konsert eller en vacker himmel kan ge mig lite extra lycka. Och fredagskvällar när livet känns bra. Underbara fredagskvällar liksom. Älskar dem.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.