C'est la vie

Un peu de la Suède


I närheten av där C bor så ligger en gata som heter rue de Stockholm. En dag då jag saknar Sverige hemskt mycket så kan jag ju gå dit och ställa mig där en stund. Känna mig lite svensk. Enda nackdelen är ju att då kanske folk tror att jag är prostituerad… Kanske ingen bra idé trots allt.

Jag missade att kolla öppettiderna för Sv kyrkan nu under sommartid och tydligen har de inte öppet så mycket under dagen. Och det var stängt när jag kom dit. Typiskt. Jag får ta det i morgon istället. Istället gick jag till mitt favorit-Starbuck’s, hehe. Mina vänner, gå till St Philippe de Roule… bästa frappen i stan! Lovar 🙂

Nu ska jag ta en dusch och byta om så jag är klar tills C kommer hem från jobbet. Vi ska ta ett glas på en uteservering och sen blir det middag hos svärföräldrarna. De har tydligen frågat hur jag haft det och undrat hur jag mår. De är så gulliga. C’s mamma är typ en av de snällaste och mysigaste fransyskorna jag vet. Underbar mat lagar hon dessutom(don’t worry Ewa, ni ligger på delad plats där! ;-)) och det är alltid 15 000 ostar och en lyxig efterrätt. 

Hur som helst. Det ska bli trevligt!

0 kommentarer

  • Solli

    Åh…vad sugen man blir på den där middagen som väntar dig snart 😉
    Synd att svenska kyrkan hade stängt. Imorrn på förmiddagen tänkte jag lämna in mitt cv lite här och var i området där jag bor…om inga pengar rullar in snart då blir det au revir Paris…o det vill jag inte..
    bisous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.