Outfits

Pink Panther

Det är så underbart att gå ut på kvällen och kunna skippa både jacka och kofta. Bara ett linne och ändå fryser man inte ett dugg. Nackdelen är ju att man inte sover så bra. Att få sova i ett rum svalare än 25 grader… det vore lyx det!
Middagen var riktigt trevlig och vi åt qiche med purjolök. Fast som gedigen köttätare så saknade jag proteinet. Haha! Vegeterian, jag? Never 😛 Nästa vecka ska vi föresten med dem och se rysk ballet i Versailles. Kul!

Nu sitter killarna och spelar PS. Som vanligt. Men jag tror att jag ska sno tillbaka min pojkvän från Geoff. Il est à moi! 😉

Rosa byxor från Zara, linne från Monki, skor från H&M och skinnväska från Naf Naf. Halsbandet vet jag inte riktigt men jag tror det är ett gammalt från JC. Om jag inte minns fel.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är riktigt varmt här hemma i Svergie för tillfället också. Det är underbart att kunna vara ute sent om kvällarna utan vare sig jacka eller kofta. Det ser dessutom ut som om värmen är här för att stanna – lovely!
    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.