Things I like

Il est parfait

Jag älskar min väska från Marc by Marc Jacobs. Den är verkligen perfekt. För att åka och bada, för en övernattning, för en dag i parken, för att handla mat, för att lägga shoppingpåsar… ALLT. Dessutom väldigt bra kvalitet. Kraftig canvas och tålig dragkedja. Kan verkligen rekomenderas!

Nu ska jag ta min väska och packa ner det nödvändigaste. Sen ska jag ta en kort rea-runda. Jag lär väl palla sådär 5 minuter och sen inbilla mig att jag förtjänar en glass för hela besväret. Men jag behöver verkligen något enkelt sollinne, några svala linnebyxor och ett par svarta sandaler så jag ska promenera lite längs rue de Rivoli och se om jag hittar just de sakerna. Önska mig lycka till, jag lär behöva det!
Efter det så ska jag möta Solli för lite solbadande(minus badandet dock) i Jardin du Luxembourg.

Hoppas ni alla får en fin dag!

0

0 kommentarer

  • Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

    du har totalrätt i det du skriver..det är också därför jag väljer helt bort de kläder som jag själv tycker ser helt fel ut..en del tycker de där shortsen sitter jättefint på mig..men jag såg bara alla fel..och ser jag felen är jag inte bekväm och då blir det inte bra vibbar av det hela ändå.

    tack för att du är som du är med Christine!
    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.