C'est la vie

C’est mieux


Hmm, man kanske ska svalka sig med en sådan här idag? Tro det eller ej men sen jag kom tillbaka förra veckan så har jag inte ens varit inne på Starbuck’s. Så det är ju på tiden! 😉

Jag och C skulle ha lunchat ihop men han blev fast på kontoret, ett möte verkar det som. Men det blev kvar rester efter igår så jag ska värma upp det nu. Jag kan lika gärna vara inne medans det är som varmast, jag blir så himla slö av den här 30-gradiga värmen.
Nu är dessutom städerskan här och då är det bättre att vara här eftersom att jag annars måste lämna nycklar. Skönt va att jag slipper städa nu när jag är här? 😛 Eller hon städar bara vardagsrummet, köket och badrum/toaletten. Inte allas sovrum. Men ändå sjukt bra. Ni skulle sett deras badrum innan hon kom. Ni kan ju tänka er en lägenhet med tre killar…

Sen när hon putsat klart här så ska jag till Sv Kyrkan och efter det lite andra ärenden.

À tout à l’heure!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.