C'est la vie

Tonight’s plans: The House Bunny

Nu längtar jag hem till min säng. Jag ska gå förbi Monoprix efter jobbet och köpa cookies och choklad. Mmm… mums! Längtar redan.

Laddade hem filmen The House Bunny så det får nog bli det ikväll. Den har ju inte fått lysande recensioner direkt men kanske får jag mig ett gott skratt iafl. Lagom lättsmält när man är smått bakis och trött.
Minns när jag skulle se The Others första gången, när jag var bakis. Satt och fjantade mig hela filmen och hängde inte med alls. Slutade med att min dåvarande pojkvän fick sitta och förklara allting efteråt. ”Vadå, var de döööda?” Haha! Lärde mig en läxa då… inga komplicerade filmer när jag inte är i form 😉

Shit, jag minns inte ens sist jag tog det lugnt en fredagkväll. Var nog en månad sen, eller så. Men jag behöver detta. En redig svensk fredagsmyskväll. Hehe. Har glömt skriva att jag faktiskt var ute igår. Kommer dock ett inlägg om det sen.

Vad är era planer för ikväll?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.