Fun stuff

Last nights striptease


Jag, Natalie och Laure, Natalie’s trevliga franska vän.

Igår var minst sagt en rolig kväll. Oh la la säger jag bara! Vi hamnade på värsta stippshowen.
Det var Natalie’s födelsedag och självklart ville jag vara med och fira henne. Först en aperitif hos henne sen gick vi till ett ställe som heter Au Bonheur des Dames. De har gratiskvällar på torsdagar, bara för tjejer. Så hela stället var packat med snygga tjejer, haha! Ni kan ju tänka er hur killarna kände sig sen när de fick komma in kl 23. Bara att välja och vraka liksom 😉

Det var gratis vin och drinkar, samt mat. Riktigt gott med! Och vi bjöds på manlig striptease, hehe. Tre strippor som gjorde en show. Oh my god säger jag bara… gud som jag garvade! Och cred till tjejerna som vågade sig upp som deras ”assistent”. Synd bara för den alldeles för höga musiken. Vi satt med fingrarna mot öronen hela showen. Man blev halvt döv.

Sen blev det nattclub och hardcore dancing. Riktigt bra musik! Jag hade så kul att jag inte ville gå hem. Men jag skulle ju jobba kl 9 så vid halv ett fick jag inse att det nog var bäst att dra sig hemåt. Jag är duktigt trött idag men det var lätt värt det! Dock snurrade det lite när jag gick och la mig 😛


Födelsedagsbarnet


Två tjejer som vågade sig upp… modigt!


En tjej erbjöd sig att ta ett kort på dansgolvet. Blev ganska fint ju 🙂


Man fick Cosmopolitans i små söta shakers. Jag snodde med en hem, haha! Typiskt mig… Jag skyller på alkoholen.


Ett hav av tjejer. Och Paristjejer ÄR stylish och snygga. Så många snygga stilar, var kul att se!

Jag fick nyss ett sms att om en dryg halvtimme kommer mitt fredagssällskap med middag. Hur nice? 
Och ååååh vad skönt att det är fredag. Me like me like me like!

Trevlig kväll på er!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.