Things I like

A perfect saturday


Yummie!


En café creme och mys i solen


Varför tog jag min tunna vårjacka? Jag höll på att frysa ihjäl!


Fantastisk utsikt från restaurang Les Ombres. Men det var svinkallt!


Lördagkvällen på mysig bar vid Grands Boulevards.

Jag hade en riktigt mysig lördag igår. Började med sovmorgon och sen brunch i sängen med avokadomackor, pain au chocolat och macarons. Efter en dusch det en eftermiddagskaffe i solen på café vid Trocadéro. Vi satt länge och pratade och njöt av solstrålarna mot ansiktet. D vitamin-boost!

Sen promenad till Musée du quai Branly. Det var verkligen en fin och solig dag… men riktigt kallt. Jag var stelfrusen när vi kom fram! Efter någon timme bland afrikanska masker och totempålar så tog vi en pannacotta på restaurangen på takterassen. Åh så god den var! Och utsikten var helt fantastisk. Om ni kommer till Paris så åk upp bara för att se utsikten på restaurangen Les Ombres(=skuggorna). Det är nog ganska dyrt att äta men en kaffe kan det vara värt. Extremt bra service med, personalen var fantastiskt trevliga.

Dagen avslutades med vin, fois gras och trevligt sällskap i form av några fransmän och fransyskor på en sydfransk bar. Jag lurades i ankhjärta! Måste erkänna att det var gott, men kände mig lite illamående när jag fick reda på vad det var sen. Haha! 

Det var en riktigt bra lördag iafl. Perfekt kan man kalla den.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.