C'est la vie

This is what a perfect sunday is like

Här hemma i soffan går vi på lågvarv. Jag och syrran gjorde en fin brunch och nu sitter vi och tittar på film. Underbart. Jag känner mig så avslappnad och nöjd. Och snart åker jag ner till Paris och min pojkvän som jag börjar sakna otroligt mycket nu. Livet kunde varit sämre 🙂

Och gårdagskvällen var riktigt trevlig föresten. Började med snittar och strawberry daquiries här och sen drog vi vidare till en kompis till mig som hade inflyttningsfest. Han och jag har känt varandra sen vi var 15-16 år. Vi var ett gäng som festade ihop, hängde hos varandra och kollade film, firade nyår ihop och annat kul. Nu ses vi 1-2 ggr per år bara men det är alltid kul att träffa de där personerna då och då 🙂 Och festen var rolig med! 

Nej nu börjar det hända grejer i filmen. Gotta go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.