C'est la vie

I changed my plans

Jag skulle kolla på Australia igår kväll och just som jag upptäckt att det inte gick att kolla eftersom jag inte byta till av-kanalen direkt på TV:n(hade ingen fjärrkontroll), så ringde Sophia och tyckte att jag skulle hänga med henne och några vänner till henne till möllan. Först kände jag bara att ”neeej, vad jobbigt. Mitt hår är skitigt och jag är ju i typ pyjamas”. Men precis när jag lagt på så ångrade jag mig. Fredag kväll, sista helgen i Malmö på minst en månad denna sommaren. Tvättade håret snabbt, tog på första bästa plagg och sminkade mig. Trots att jag kom rätt sent och höll på att frysa ihjäl så ångrar jag inte att jag drog ut. Det blev en riktigt trevlig kväll och det var roligt att träffa lite nytt roligt folk.

Jag fick låna kusinens cykel sista biten hem till mig och då insåg jag verkligen att ska jag bosätta mig här en lång tid sen, så mÅSTE jag köpa mig en cykel. Kom hem strax innan 2 och var ganska glad att jag bara druckit en cider. Ingen bakfylla idag inte 🙂

Nu ska jag äta lite sen frukost. Sophia ringde nyss från sin lunchrast och satt och åt pommes frites på donken. Åh vad jag önskar att det fanns en McDonalds i mitt hus! Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.