Things I like

Tillbaka


Armband och ringar är min grej just nu!

När jag vaknade i morse så hade jag fått ett sms av syrran. ”Jag har hittat dina silverarmband” stod det. Gud så glad jag blev! Det är inga 1000-kronors smycken och heller inget som direkt har affektionsvärde(som t ex smycken man ärvt) men jag fick aldrig chans att använda dem eftersom att de kommit bort när jag väl kom tillbaka till Paris i januari.
Det stora fick jag i julklapp av min kompis Fanny och jag tyckte det passade mig så himla bra. Det med små länkar från Pilgrim köpte jag i vintras och det kostade ändå sådär 250 spänn.
Men så hade de legat i någon väska och nu är de åter i min ägo. Fina va? Nu ska jag se till att de kommer med mig till Paris nästa vecka 🙂

Jag har spenderat i princip hela eftermiddagen och kvällen med syrran och hennes trevliga kompis. Vi handlade på Willy’s och sen fixade vi middag hos henne. Köttbullar, färskpotatis och brunsås. Typ barnmat, haha! Men gott var det. Och en mysig och rolig fredag.

Nu är tonåringarna och partar och själv har jag kånkat upp TV:n till mig och ska nog stänga av datorn och istället titta på Australia nu medans jag viker min tvätt. Jag köpte den på Virgin för ett halvår sen typ men har inte sett den än. Ska se med franska undertexter såklart 😉

Hoppas ni har en trevlig kväll!

En kommentar

  • Anna

    Såg inte att du hade kommenterat för sjukt länge sedan förrän igår. Det måste varit något fuffens med kommentararkivet! Hur går det med distanslivet för din del? Måste vara skönt att veta att du ska tillbaka snart! 😊 Min pojkvän (som för övrigt har samma namn som din, fast den svenska versionen) har stuckit till andra sidan jorden för att bli pilot nu och det är så sjukt tomt! Ja, du vet säkert hur det känns.. 😉 Ha en bra tid hemma nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.