C'est la vie

Me and two teenagers


Tihi tihi!

Lite efter elva så knackade syrran på med sin kompis Isabelle och sen åkte vi med pappa och Ewa till IKEA. Det nya IKEA vid Svågertorp hade jag inte ens sett innan och jag måste säga att det var väldigt fint. Eller ja, så fint som ett IKEA-varuhus kan vara. Två kokta korvar var verkligen det besöket värt dessutom. Som jag blev bjuden på. Ännu mer värt det.
Nu håller vi på att packa upp hennes nya lägenhet, Julia’s då alltså. Det är ganska kul att umgås med två 19-åringar. Allt är liksom roligt och det fnittras och flamsas. Ungdomar säger jag bara… 😉

Själv har jag huvudvärk och känner mig allmänt seg. Hur tusan nu 3 glas vin kan göra det? Har jag blivit gammal? En sak är säker, man blir mer bakis nu än för 5 år sedan…

Just det, det är ju fredag idag. Mina dagar liksom flyter in i varandra och allt är helg. Oavsett vardag eller lördag. Mina stora planer ikväll är att tvätta och sen sno syrrans TV och hyra någon dålig film som jag kan somna till. I morgon blir det fest så det kanske är lika bra att återhämta sig tills dess. Så man är fit for fight. Eller fylla, hehe.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.