Paris

My part of Paris


Några Parisaare/före detta Parisare som har koll på vilken stadsdel/arr detta är? Ledtråd: En som jag bott i och i närheten går svenskarna för att be. Denna del av Paris är lite min del. Det är den jag känner till bäst och som jag trivs bäst i 🙂

Om en vecka är jag tillbaka i Paris. Åh det ska bli så mysigt och spännande!
Igår kväll såg jag en dokumentär på youtube som C visade mig. Om Karl Lagerfeld(visste ni att han pratar flytande franska?) och Chanel. Han var i Paris man fick se bilder från stan och de pratade franska. Då fick jag en längtan efter Paris igen. Det ÄR ju lite mitt hem. Iafl ett av dem 🙂
Promenera runt i solen och känna den där lukten som Paris har på sommaren, ta en café creme på Le Malakoff, ligga i Parc Monceau och läsa senaste Glamour, gå på YSL-utställningen(hänger du på Natalie??), kramas med min fransman, kvällspicknick vid Invalides… Myyyys. Men lite allvar får det bli med. Jag måste ju försöka hitta ett jobb!

Idag blir det att städa och fixa hemma. Om ca 25 min kommer familjen och jag har typ precis gått upp. Får ta och klä på mig och städa undan lite här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.