C'est la vie

I avkopplingens tecken


En cykel hade ju också varit fint efter sena kvällar hos vänner… Lånade kusinens i förra veckan och fy vad härligt det är att cykla!

Oj jag har ju helt glömt bort bloggen idag. Jag trodde faktiskt att jag bloggat under dagen men tydligen inte, haha!
Min dag har, precis som de andra av dagarna, gått i avkopplingens tecken. Lunch med Aggiz och sen satt vi ute och njöt av solen ett tag. Sen tog jag en promenad bort till Amiralsgatan och lämna några betygspapper. Och ikväll var jag hemma hos min kompis Claes i hans fina lilla gatuhus som han köpte för ett tag sedan. Sjukt mysigt. Så vill jag bo någon gång 🙂 Vi drack vin(dock var det ett jäkla helvete med att öppna flaskan, haha gud som jag skrattade! Till slut sket jag i hans manliga ”kan inte fråga om vägen-komplex” och drog med honom till grannen och lånade en bättre kortskruv… :-P), åt ost, snackade om allt möjligt viktigt och oviktigt och tittade på Lady Gaga-uppträdanden. Nog att hon är helt galen och klär sig som att hon är blind varje morgon när hon vaknar, men bruden kan ju verkligen sjunga!

En trevlig kväll hur som helst och trots att han bor nära mig så önskade jag verkligen när jag satt där i den sköna soffan att jag hade en personlig chaufför som kunnat köra hem mig de 500 meterna. Hehe. Men jag har nu inte sådan lyx så jag fick snällt promenera hem.
Nu ska jag ta en kvällsmacka och sen sussa sött. Imorgon kommer pappa, Ewa och syrran till Malmö. Syrran ska vara här i helgen. Mysigt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.