C'est la vie

Smoothie

Jag vaknade halv nio av att solen sken in genom persiennerna. Mysigt. Härligt va att vi fick lite sommar här i Sverige nu till slut? En sak säger jag: SOLA!

Det blev smoothie till frukost idag med. Det gäller att äta tills man tröttnar när man sen inte kan göra det på en månad. Samma med mat. Igår blev det tacos hos Stina och Tobbe och efteråt mådde både jag och Stina illa och kunde inte ens tänka på de goda vaniljbullarna hon bakat. Uff, jobbigt när man blir så mätt.
Men en så mysig kväll, som vanligt i det sällskapet 🙂 De sötnosarna bjöd på både middag och film. En bra film dessutom som de hyrt, Up in the air hette den. En supermysig och smart film med George Clooney. Rekomenderas!

Nu ska jag se senaste The City och The Hills medans jag kränger min frukost. Till lunch kommer Aggiz hit. Vi skulle setts ute på stan från början men jag fick ett hostanfall inatt så jag tror att jag överskattat hur pass frisk jag egentligen är än. Så det blir fisk och sallad här i solen på min gård, det ska bli trevligt.

Vad gör ni idag?

0 kommentarer

  • Solli

    mums! härligt att du kan mixa ihop smoothies sådär..här är det inte möjligt..en liten ask med hallon kostar 35 SEK och jordgubbar 50 SEK…rena rama rånet.
    Ska bli kul att ses snart! bisous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.