Okategoriserade

Walking on a dream

Denna dagen har verkligen varit så himla perfekt som dagar kan bli. Det började ju med en intervju och informationsgrej för en utbildning jag sökt till. Man fick även göra ett mattetest samt engelskatest som en grej för att själv se vad man kan, alltså inget som har stor inverkan på om man blir antagen eller ej. Och tur är det. Alltså jag sägerr bara en sak: Fan vad jag suger på matematik! Haha! Jag har verkligen glömt allt. Huvudräkning är jag bra på och enkla saker men hur tusan man räknar ut procenten har jag verkligen inget minne av. Det var ju pinsamt hur illa det gick 😛

Efter det där så gick jag hem till Sophia och när hon plattat håret så gick vi in till stan. Efter en runda på H&M och Weekday så insåg vi båda att vi inte var på shoppinghumör(tack och lov) så vi köpte donken till lunch och körsbär och la oss i parken ett par timmar. UNDERBART VÄDER IDAG! Sen köpte vi oss en glass. Eller hon snarare, jag hade glömt mitt visa-kort hemma så hon fick vara min sugarmama idag, haha! Vi promenerade lite i Folkets Park där vi nästan åkte Pariserhjulet. Sen satte vi oss ännu en gång i solen på St Knuts torg med varsin Ramlösa och City-tidning och diskuterade viktiga ämnen som politiska partier, Daniel Westlings titel efter bröllopet och Alexander Skarsgård.

Nu är jag hemma och hade fått ett mail från C med en länk till hotellet vi ska bo på vid havet. Jag säger bara en sak. Jag kommer må jävligt bra där! Jag, min fransman, havet, sol, värme. Me like 😉
Stina gör vaniljbullar hemma hos sig så jag ska in i duschen och sen skutta hem till henne. Så ska vi äta tacos och tortillas. GOTT!

En sak till. Jag känner mig så himla lycklig. Allt känns så himla bra just nu. Jag mår bra här med alla jag tycker om och snart kommer jag tillbaka till den där jag tycker om lite extra mycket. Hur allt än blir så vet jag att jag kommer göra rätt beslut men just nu tänker jag leva i stunden. Carpe diem. Så känner jag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.