Okategoriserade

Kvällsmacka


Mums!


Jag önskar att keso fanns i Frankrike


Det blev en ganska tidig middag(eller sen lunch kanske rättare sagt) idag så vid halv nio var jag hungrig igen. Därför gjorde jag lite kvällsmellanmål. En smootihe och knäckemackor med skinka, keso och tomat. De senaste dagarna har jag inte alls känt för att äta onyttigt. Förutom efter middahen så tog jag lite glass. Mest för att det är skönt för halsen som fortfarande är lite rosslig. Men jag försöker att inte äta massa skit och det känns skönt att slippa det. Jag ska försöka att endast äta godis/choklad/glass/kakor på helgen. Kroppen mår så jäkla mycket bättre utan att bli ofrivillig missbrukare av socker.

Nu är jag trött så jag ska lägga mig på den sköna kudden och sova. Jag tror att det var hostmedicinen som gjorde att jag blev dålig inatt, det är den Cocillana med morfin och det verkar som att jag är lite överkänslig mot sådant. Så det ska jag inte ta ikväll.

Bonne nuit!

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Mysigt med kvällsmacka! och vet precis hur det är, man mår så mycket bättre när man äter nyttigt. Synd bara att det inte varar länge… haha. Fan, började skitbra när jag kom hit och köpte massa nyttig mat och kände mig jätteduktig. Sedan helgen har det bara gått utför… choklad, glass, mackor… herregud. Måste det vara svart eller vitt?!

 • Karin i Nice

  Jo, det går lite upp och ner. Men jag börjar trivas mer nu! Vill dock hitta en familj som bor i centrum i Nice, så jag väntar på det… får se hur lång tid det tar bara!

 • Anna

  Det finns keso, men har glömt vad det heter på franska. Går möjligen under den engelska benämningen cottage cheese eller kanske "fromage frais"? Brukade köpa min på Marks & Spencer!

 • Maria

  Anna: Marks & Spencer finns ju inte i Paris längre:(

  Jag har för mig att jag hittade keso på Auchan en gång, men i liten förpackning och dyrt.

  Det där med midsommarfirande lät ju trevligt! Vad jag vet för tillfället så jobbar jag inte på lördagen där. Vi får höras mer om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.