Okategoriserade

Waiting for the world to change

Vad hände med sommarvädret? Helgen då jag kom tillbaka från Paris var det 23 grader och sol och nu den senaste veckan så har det blåst, regnat och varit molnigt nästan varje dag. Och så ca 13-15 grader. Deppigt.
Trist också att jag är sjuk. Inatt spydde jag dessutom, men jag tror att det var mina nya p-piller. Någon annan som fått illamående och kräkningar av Cilest? Eller så var det något jag ätit eller kanske hostmedicinen. Hmm… hoppas det går bättre inatt.

I morgon ska jag på intervju och matte/engelskatest för en utbildning. Får se hur det går. Jag gillar inte gruppintervjuer, särskilt inte när man är sjuk och inte känner sig så pratglad. Men går det så går det. Man skulle ha en miniräknare dessutom och det har jag ingen.

Annars händer inte mycket. Förutom att jag verkligen saknar att ha en TV nu. Min dator blir het som kokat vatten nu och innan idag stängde den av sig själv när det var 10 min kvar av Mamma Mia-filmen. Typiskt va?
Det står en TV nere i syrrans lägenhet. Om jag bara hade en nyckel så jag kunde gå ner och hämta den. Merde.

Nej ska man sova istället?

Ja ni ser, mitt liv är superspännande just nu….. Fortsättning följer när saker och ting är lite roligare och när jag är frisk.

Ciao!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.