Okategoriserade

Sicko


Från i lördags i Kivik med familjen. Syrran och min minsta kusin Sara var båda sjuka. Hmm, undrar hur jag blivit smittad…?

Jaha, så har man blivit sjuk också. Jag ringde till en läkare i förmiddags för jag behöver ett recept, och jag hade inte öppnat käften ännu och när jag gjorde det så lät jag som en kraxande kråka. Haha! TOTALT hes och när jag hostar så får jag grymt ont i halsen. Jävla skit alltså. Jag försöker att inte vara negativ och pessimistisk eftersom att jag lovade mig själv för några år sedan att jag skulle sluta vara gnällig och se allt i grått när något inte gick som jag ville. Men nu känner jag verkligen att livet är piss.
Dels så har jag bokat en resa tillbaka till Paris(åker om 1,5 vecka och får jag jobb där från slutet av juli när jag och C varit på semester så stannar jag sommaren ut) och då har jag massa grejer att fixa med. Då har man inte tid att vara sjuk. Och sen så ska jag på intervju på onsdag för en utbildning och då vill jag helst inte vara sjuk. Dessutom så har jag planer med vänner i veckan och det kanske jag måste ställa in. Dels för att inte smitta dem och dels för har man hosta så går det aldrig över om man anstränger sig minsta lilla.

DESSUTOM, så ville jag träna. OCH så måste jag gå och handla eftersom att det fattas ingredienser till lunchen, tänkte göra torsk i ugnen.
Orkar. Inte. Gå. Till. Willy’s. Så nu är det verkligen i moll här.

Neeejdå, finns massor att se framemot och vara glad för. Så riktigt så himla hemskt är det inte 🙂 Och om en vecka och några dagar får jag kramas med min fransman igen, hihi. Han ringde innan och frågade om jag ville åka till någon ö i medelhavet. Neeej… varför skulle jag vilja det? 😉

Nu ska jag söka lite jobb innan det är dags för mat. Jag tar fisken ikväll så får det bli något annat till lunch.

Ciao!

0 kommentarer

 • Maria

  Kul att du kommer tillbaka snart:) Nu kom jag på att jag inte svarat på ditt fb-meddelande, men det är nog bara för att jag inte har några särskilda planer för midsommar. Hade inte ens tänkt på det innan du frågade! Vilket datum kommer du? Du kanske har skrivit det nånstans, har väl missat det isåfall. Krya på dig!

 • Magdalena

  Krya på dig! Jag har också sjukt förkyld och hostar hela tiden…typiskt på sommaren också! Gud vad kul att åka till en ö i medelhavet, inte alls avis 😊

 • Solli

  jippie att du snart kommer tillbaks till Paris!!!!
  Trist att du blivit sjuk..hoppas du kryar på dig snart 😊

  Vacker bild förresten…saknar det rena mörkblåfärgade havet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.