C'est la vie

Prinsessan och prinsen

Och så fick prinsessan sin prins. Så söta de är. Victoria är så vacker i sin klänning och man märker på henne hur ödmjuk och jordnära hon är.

Jag tittade på det igår men missade vigseln, kortegen och middagen. Jag måste erkänna att jag blev otroligt rörd och blödig när kören sjöng när Victoria och Daniel stod på balkongen. Och så talet som Daniel höll. Gud så fint. Även i kyrkan var det vackert, jag hade INTE kunnat hålla tårarna tillbaka om jag satt där.
Men Björn Skifs av alla personer? Tyckte att han och Agnes Carlsson var ett ganska omaka par, även röstmässigt. Men låten var riktigt fin.

Jag tycker att det var ett otroligt fint arrangemang allting och så bra de lyckdes fånga allting på TV. Det är ju en historisk händelse och det är otroligt mäktigt att få vara med om det. Och visst blir man påverkad av allt det vackra. Nu vill jag också ha ett sådant bröllop! Haha… 😉

Kollade ni på det Kungliga bröllopet eller tycker ni att det bara är ett stort onödigt jippo?

0 kommentarer

 • Familjen Ekelund

  det var mäktigt, tyckte deras röster var otroliga tillsammans men måste ändå erkänna att Skifs är lite muppig.. hahahaha…,

  drömma kan man men ingen har den budgeten för ett bröllop.

 • Debbie

  Det var jättefint! Jag följde det först på tv och sen gick jag ut på stan för att ställa mig vid slottet där vid 6-tiden. En otroligt härlig dag i Stockholm minsann, önskar det vore så härlig stämning oftare!

 • Karin i Nice

  Tyckte det var jättefint! är väl kanske ingen rojalist egentligen men det gick knappt att hålla sig från att gråta… kollade daniels tal i efterhand på youtube och grät typ som ett barn, haha!

 • Elin

  jag var faktist inne i stan och kollade, mest för att det liksom inte är varje dag det är stort bröllop. Det var grymt häftigt, galet mycket folk och de var ju så fint! Visst är det lite överdrivet och så, eller egentligen inte, det är juså här det går till när kungligheter gifter sig. Och det är ju mest media som har uppmärksammat det så mycket som jag tycker är överdrivet. 😊

 • Magdalena

  Jag såg lite. Först tyckte jag det var sådant tjat innan bröllopet i flera veckor o ville bara stänga av tvn så fort de nämnde något om bröllopet. Men måste säga att det var riktigt vackert, och talen var såå fina och de såg så fina och kära ut. Tycker det är kul att Daniel blir medlem i kungafamiljen, kul med nytt folk i den 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.