Outfits

Black SilkSer ni min vänsterfot? Tydligt går jag väldigt mycket in med fötterna och nu ser jag det tydligt, shit. Fotriktiga skor nästa eller?

De här sidenshortsen hittade jag på Oysho någon vecka innan jag flög från Paris till Köpenhamn och jag hade liksom en uppenbarelse, ”shit, dessa kan bli riktigt coola om man matchar de rätt!”. Sen kom jag hem och provade dem och så fick jag en pyjamaskänsla och fegade ur. Passar de mig verkligen? Sen har de hängt i garderoben i 2,5 vecka. Men igår så tog jag dem på mig och jag måste säga att det var ett bra köp.
Det blev väl ganska bra va?

De matchades med randiga strumpbyxor och vitt linne från H&M, svart skärp(reafynd jag gjorde i Stockholm!) från MQ, flera år gammal väska från Gina Tricot, pumps från Skopunkten och kavaj från Vila. Sjalen hade jag bara ute eftersom att det blåste så mycket. Den passade ju inte alls till ser jag nu, haha! Så går det när man har bråttom och inte är helt nykter när man ska gå ut 😉
Ringarna är från H&M och Six och armbanden är present, JC och Pilgrim. Halsband från Ur & Penn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.