Fun stuff

The time of my life


Oh my vilken kväll igår. Eller natt för den delen! Jag och Linda hamnade efter mycket om och men på en restaurang(vi gick till Café Etienne Marcel, Robin, men allvarligt… maten var tråkig, musiken var så hög att vi inte hörde vad den andra sa och de lekte disko med ljuset hela kvällen… vad äör det du gillar med stället?) gör en sen middag. Vi skulle samlats hos henne men beslutade att det var trevligare att äta ute.
Där träffade vi på ett gäng fransmän som var på svensexa för en av killarna. De bjöd med oss att dricka en drink på en bar och vi som inte hade några direkta planer tackade ja.

De var jätteschyssta och vi tyckte det var kul att prata massa franska, hehe. Det slutade med en helt galen kväll på ett ställe som heter Truskel. Där var det PACAKAT med folk. Och packat folk för den delen. Herregud killarna var som galna där, blev nästan våldskysst av en snubbe haha! Och ALLA var på en. Någon nöp mig i rumpan vid ett tillfälle… Och en av de som vi var med var så jäkla wierd så jag och Linda bara stod och garvade åt honom.

Haha, ja det var allt annat än en tråkig och händelselös kväll! 😉
Kom hem stax efter sex i morse och sov till kl 14. Fy fasen vad ont jag hade i fötterna när jag kom hem. De var misshandlade. Sist jag sov så länge bodde jag typ fortfarande hemma hos mamma…

Ikväll ska jag på konsert, och måste gå hemifrån om lite mer än en timme. Så jag ska ta en dusch nu och hoppas på att inte somna i duschen.
Hahaha, nej men jag har skitkul just nu. Livet leker. 🙂 Men jag borde kanske hinna sova med? Kom precis på dessutom att jag ska till IKEA på dagen i morgon och på kvällen är det bio. Hur ska jag orka?

PS. Ingen av er har helt rätt i gissandet på detta inlägget. Kom igen nu, måste ju utse en vinnare! Kan ju säga att alla har iafl ett rätt, och två av er har 2 rätt… På ett är ni heeelt ute och cyklar.

0 kommentarer

 • Christine

  Anna: Det var… eh trångt haha! Det var liksom inte dansande utan mer vaggande mellan människorna där. Men helt okej 😊
  Det var någon som snackade svenska med mig och Linda precis innan vi skulle gå. Vi klagade på att vi hade ont i fötterna så sa han typ "jag vet att ni har ont i fötterna men vi stänger så ni får tyvärr gå hem". Haha! Kanske ska hälsa från dig nästa gång jag är där? 😉

  Solli: Ja, nästa gång får du följa med ut! 😊

 • Robin

  Åh men blinkande ljus och för hög musik har det aldrig varit när jag varit där?.. Ska ju medge att det enda jag ätit där är den vegetariska burgaren, men den är jättejättegod 😊

  ÅH NU SAKNAR JAG PARIS så jag kan dö!

 • Anna

  Har varit där ett par gånger innan rökförbudet, samt innan det blev bar (fick bo hos Laurent några nätter för ett antal år sedan). Gissar att det är trevligare utan rök, men trångt är det! Ja hälsa gärna från mig, men bara till Bruno och Laurent, känner ingen annan än ägarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.