Fun stuff

The Party

 

 

Från glögg till champagne. I lördags var det ju som sagt fest. Två vänner till oss har förlovat sig och det skulle firas. Nästan 100 personer var inbjudna till en otroligt häftig våning i Marais. Det var ingen spektakulär kväll men jag hade det trevligt ändå.

 

Helgen är över och idag är en riktigt trött måndag. Jag har sovit för lite de senaste nätterna och ikväll blir det middag hos svärföräldrarna. Jag tror jag får sova en stund nu för att orka med de livliga diskussionerna (när fransmän diskuterar är det ungefär lika lugnt som när Gunilla och Isabel bråkar i Svenska Hollywoodfruar) och så jag inte somnar lagom till desserten kommer in runt kl 23. Vissa gånger önskar jag att man kunde äta lite mer svensk-vänligt här.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.