Health & Fitness

The french way of life

Jag har fått magkatarr igen. Jag vet precis varför och jag får skylla mig själv. Alldeles för sena och onyttiga middagar, kaffe, kakor (och dessa jäkla pain au chocolats!) och vin (men hur ska man kunna bo i Frankrike utan att dricka vin egentligen?) sätter sina spår. Just nu mår varken kropp eller mage bra. Min andedräkt luktar apa kan jag avslöja. Hyn är hemsk och jag är trött och fryser jämt. Jag behöver äta bättre och börja träna igen. Och SLUTA med everyday coffee. Hade jag inte känt mig själv bättre skulle jag nästan trott att jag var en dag från att tända en cigarett också. 

I morgon ska jag ta med gympaskor till jobbet och gå en lång promenad på lunchen. Eftersom jag jobbar precis nedanför Champs Elysées kan jag gå längs med Seine. Nu får det bli ett slut på den här franska livsstilen!

0 kommentarer

 • maja-Style & Life by Leia

  Haha…du är för söt…men skippa ciggen du, dom är tyvärr inte så lätta att göra sig av med sen:(
  Hoppas magen blir bättre snabbt! hade en sådan period av magont för ett tag sen men hade tur och efter några dagar utan kaffe, utan thé och utan alltför stark mat och sura grejjer så blidde den finfin igen…hrm…insidan då alltså;)

  Är det vår hos dig nu????

  kramar

 • Linnéa - soon Paris living

  sv. Tack blir så himla glad! 😊 Jo, läser franskinriktad civilekonom på handels i gbg nu så tänkte ta ett år off och jobba och leva i Paris så jag lär mig språket bättre. Vill så gärna kunna helt flytande franska 😊 Som det ser ut nu flyttar jag in hos några tjejkompisar i 11 arrondissementet, ska bli så himla kul 😊 hur hamnade du i Paris? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.