Beauty

Vacker utan spackel

Lacket som sitter på mina fingernaglar är från Essie. Christophe är en sådan där klassisk fransman. Han gillar inte skrikiga färger och tjejer med mycket smink. Naglar målade i annat än babyrosa eller beige är alltså ingenting han hurrar för. Vilket såklart är bättre än om han hade tyckt att jag ska täcka fejjan med spackel och förstora brösten tre storlekar. Rosa naglar får han leva med, det gör vardagen lite roligare.

Men vad säger ni tjejer, visst är vi ändå vackrast naturliga?

0

0 kommentarer

 • Karin

  Jo, klart vi är! Min pojkvän gillar inte heller så många av mina nagellacksfärger, han vill alltid att jag ska ha RÖTT. Haha, tråkigt ju, byte förnöjer!

  Fast på sminkfronten har han aldrig sagt något, jag antar att det är ett tecken på att jag gör det helt okej? jag sminkar mig nästan varje dag fast min pojkvän säger att jag är fin både de dagar då jag är osminkar och då jag är sminkad. Så jag antar att han inte märker någon jättestor skillnad!

 • Magdalena

  Lite färg på naglarna e snyggt men jag hatar det skavs av efter typ en dag. Hade exakt detta essielacket men sålde det på tradera nyligen 😊 Har ett till essie i nästan samma! Snygg färg!

 • Anna

  Naturligt men ädnå så att man sett lite möda med sitt utseende tycker jag absolut är det vackraste. Är själv brunett med bruna ögon, så jag håller mig till naturliga färger i smink (beige, brun, guld, skogsgrön i ögonskuggor) och pärlbeige, korall eller röd i naglar. Men visst är det också kul ibland att piffa till med lite skrikigare naglar 😊

 • Carolina

  Du har så rätt, vacker utan spackel! 😊 Min pojkvän är detsamma, får aldrig piffa till mig med lite rött läppstift utan att han säger att han föredrar mig utan. Dock så uppmuntrar han mig att måla naglarna 😊 (Vilket jag ska göra nu, blev så inspirerad av dig 😉 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.