C'est la vie

The first of four days

Idag ser jag ut ungefär likadant som jag gjorde igår kväll. Såhär. Fast en annan vit topp eftersom jag råkade stänka tomatsås på linnet när jag lagade mat igår kväll. Såklart. Typiskt mig. Jag ska äta lite frukost och sen blir det jobb hela dagen. Det är inte roligt att sitta inne när det är fint väder men som tur är så har vi ju en terrass, hehe. Sen att det bara är fyradagarsvecka gör det hela mycket trevligare. Snart är det helg igen!

0 kommentarer

  • Anna - om konstnärslivet i Paris

    En terrass känns som en god kompensation för att sitta på jobbet en solig dag.. 😊 Vi åker tidigt imorn på morgonen, idag blir det till att packa och få ner alla målningar ordentligt. Är tillbaka nästa måndag! Hör av mig då så får vi hitta på nåt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.