Vardagslyx

En ledig dag

En park, sol, macarons (köpte dem i fredags efter jobbet men har inte haft tid att äta dem än, nu är de slut…), en trevlig modetidning och värme… det är allt som behövs en ledig dag utan måsten (jag behövde egentligen städa, men bestämde mig för att skita i det). Det varma vädret håller alltså i sig. Men molnen och den svala vinden fläktar skönt.

Jag har förberett mat redan – vilken blir ratatouille med marinerade fläskkotletter – för vi tänkte gå ut och ta ett glas på närmsta uteservering innan middagen. Man får passa på kvällar som denna. Så nu ska jag in i duschen så klockan inte blir för mycket.

Ps, missa inte att systern min börjat blogga igen från London tack vare internet access 🙂

0

0 kommentarer

  • Spanienfrugan

    Ser ut som en toppendag!

    SV: Oj, vilken svår fråga jag fick om Spanien och livet här. Hm, jag håller nog med dig dock att det är lite i-landsaktigt med u-landsvarning på vissa grejer generellt i Spanien, tror jag (så mycket vet jag inte om hela Spaniens situation). Men här i Baskien som är en rik region så har folket det rätt bra ändå. Inte många fattiga och mindre arbetslöshet.

    Men visst känns de "efter" när det kommer till byråkrati, barnomsorg, telefonmonopol (skitdyrt att ringa med mobil!) m.m. Hoppas det var svar nog på din fråga. Tycker generellt att sånt är svårt att uttala sig om när man bara bott här i dryga året…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.