C'est la vie

The first cut is the deepest

Jag tog en paus från datorn innan. I stället fick jag för mig att göra om en t-shirt till ett linne. Eh. Ja alltså det blev inte så bra. Ni ser ju själva. Tjejen på bilden ser inte nöjd ut. Det är sista gången jag tar fashion advice från min 7 år yngre syster. ”Klipp så det blir djupt urringat i sidorna”. Låt oss säga att jag inte kommer kunna ha den utan ett linne under. Eller överhuvudtaget bland folk.

Det roliga är att jag innan ikväll fick ett mail med frågan om jag har någon ”kreativ bakgrund”. Jag satt och
skrattade högt på mitt vardagsrumsgolv över min konstnärliga inkompetens. Det är tur att jag har andra talanger. Men linnet kan väl komma väl till pass den dag jag ska måla om. Eller om jag ska putsa fönsterna.

Nej dags att laga middag. Broccolisoppa är numera min specialitet. Och mitt beroende.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.