C'est la vie

Au naturel


En plattbröstad men otroligt vacker kvinna. Kate Moss.

Jag läste att Mia skrivit ett riktigt bra inlägg i den här bröst- och plastikoperationsdebatten. Även Ebba von Sydow har skrivit om det. Jag tycker det är så bra att en stor och känd bloggare äntligen använder sin blogg till någonting annat än reklam för Chill Norway eller femtioelva bilder på sig själva där de har trollat bort minsta lilla kvissla på photoshop. Dålig självkänsla och självbild går i arv. Jag tycker synd om alla barn där ute som får lära från sina föräldrar att man inte duger som man är genom att mamma opererar det som inte är perfekt och att pappa klagar på att han är tjock. Hur ska man kunna avråda sin 17-åriga dotter från att operera näsan när man själv gjort om brösten? Tänk på det alla föräldrar, barn gör som föräldrarna gör. Nej nu slutar jag läsa bloggar som inte ger mig någonting och släpper det här ämnet.

Idag är jag lite krasslig så jag är hemma. Försöker plugga och göra nytta. Jag tror jag måste skriva en lista för jag börjar glömma alla måsten. När tar de här måstena slut?!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Min mamma har opererat bröst mm o jag känner inte att jag lider av det. Hon är lycklig och jättefin. ( och hade varit det utan de, men det var ju hennes val o så länge hon är nöjd så) Jag har celluliter medans hon inte har några. Jag lider inte heller av det. Kanske bara är jag men jag tar det med en klackspark o såhär ser jag ut. Jag har celluliter o jag kan verkligen leva med det utan problem. Jag tycker det är upp till var och en med operationer. Om man verkligen lider av något så tycker jag det är ok. Finns de som varit med om olyckor tex brutit näsan. Då kanske man vantrivs med hur den är o vill skönhetsoperera. Väldigt delade åsikter om detta ämne. Men Engla menar säkert inte att alla andra är fulare eller sämre som har små bröst. Många gillar sina små bröst, men hon kanske mår dåligt över sina. Även fast hon är skitsnygg tycker vi alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.