C'est la vie

A lucky girl

Min pojkvän är underbar. Jag ville bara säga det. Även fast jag får panik, spottar ut alla möjliga saker jag är trött på och beter mig som en neurotisk pessimist så skrattar han bara kärleksfullt och tycker att jag är gullig. Ja då vet man att killen älskar en för den man är. Jag är lyckligt lottad. Faktiskt.

Nu ska jag krypa under täcket och glömma den här tråkiga måndagen. I stället ska jag läsa lite B2B och hoppas på att få sova gott. Fast det borde ju funka ganska bra som sömnmedel…

0

0 kommentarer

  • Karin

    Vet hur det är! Min pojkvän är likadan. När jag stressar upp mig, är irriterad och slänger ur mig både det ena och andra så är han lugn som en fisk, och bara skrattar åt saken. Det är så skönt att man kompenserar varandra på det viset. Vore ju värre om båda var likadana, då skulle det inte funka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.