The Bag Collector

 

 

Ska jag berätta en hemlighet? Jag älskar vackra kassar och påsar. Jag brukade samla på dem när jag var yngre och plockade på mig från resor och varje gång jag fick en fin påse sparade jag den. Jag minns en gång när jag var i Stockholm för säkert 15 år sedan och hälsade på min kusin. Jag ville ha en fin påse från någon av butikerna inne på NK, i stil med Filippa K, DKNY eller FCUK. Varje gång jag frågade fick jag en tråkig NK-påse. Gud vad vi skrattade varje gång någon av oss kom ut med den där fula plastpåsen! 

 

Jag samlar fortfarande på dem men har inte alls lika många. De är ju faktiskt ganska praktiska också. Man kan använda dem till förvaring eller matlådan till jobbet. 

 

Samlar ni på någonting?

 

 

0 reaktioner på ”The Bag Collector”

  1. Haha, trodde jag var den enda som samlade på fina påsar! Har varit tvungen att göra mig av med många under åren, men de finaste har jag fortfarande kvar. Precis som du skriver är de praktiska och kan många gånger användas som en extra väska. En period samlade jag även på fina hang tags från kläder och dyl. Det hann bli en ganska gedigen samling innan den föll i glömska. Kanske finns den fortfarande kvar hemma i föräldrahemmet. Annars vet jag inte vad jag samlar på idag…teer?

  2. Åh en av mina kompisar samlade också på fina påsar, sedan slutade det med att hon gjorde ett stort kollage av dem som hon ramade in 😊 Blev jättefint!

  3. Jag har också samlat på fina påsar 😊 Designerpåsarna är fina att rama in, har ramat in en stor påse från MBMJ 😊

  4. Känner igen det här "syndromet" haha, sparar också på påsar! Har sparat alla kassar jag har fått på Disneyland när jag varit där, påsen från Abba the Museum/Swedish Music Hall of Fame, flera påsar från Mamma Mia, en tygkasse från Michael Jackson the Immortal Tour osv. osv… Haha, men det är liksom en fin och helt gratis (eller okej man har väl antagligen köpt något som man fick i påsen) souvenir! En rolig grej att ha kvar liksom 😊

  5. Hehe, ja men precis! Det är roligt att ha kvar som ett minne. jag brukade också spara från sådana ställen 😊

  6. Nej du är inte ensam om det, verkar det som 😉 Jag samlar på kvitton också. Till Christophes förtvivlan,haha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen