C'est la vie

The Bag Collector

 

 

Ska jag berätta en hemlighet? Jag älskar vackra kassar och påsar. Jag brukade samla på dem när jag var yngre och plockade på mig från resor och varje gång jag fick en fin påse sparade jag den. Jag minns en gång när jag var i Stockholm för säkert 15 år sedan och hälsade på min kusin. Jag ville ha en fin påse från någon av butikerna inne på NK, i stil med Filippa K, DKNY eller FCUK. Varje gång jag frågade fick jag en tråkig NK-påse. Gud vad vi skrattade varje gång någon av oss kom ut med den där fula plastpåsen! 

 

Jag samlar fortfarande på dem men har inte alls lika många. De är ju faktiskt ganska praktiska också. Man kan använda dem till förvaring eller matlådan till jobbet. 

 

Samlar ni på någonting?

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.