C'est la vie

Sommaren är kort

 

 

Är det någon mer än jag som har känslan av att helgen går i fast forward och veckodagarna i slowmotion? Jag måste erkänna att jag känner mig lite deppig över att det snart är höst. Visst är det trevligt med snygga höstkläder, vackra färger på löven och behagliga temperaturer på natten så man slipper svettas, men jag känner mig liksom lite snuvad på konfekten i år. Det var ju knappt någon sommar och nu är den redan slut. Jag hoppas verkligen det blir en lång sensommar.

 

Nu ska jag gå till Pret-a-Manger och äta lite lunch. Är hungrig som en gnu!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.