C'est la vie

Thank god it’s friday


Tänk om vi kunde få en vacker och solig höstdag i stället som på bilden? Från parken Square des Batignolles i 17:e i Paris. En av mina favoritparker.

Morgonen började bra. Sen tappade jag mascaraborsten på min beiga matta… Varför gör jag alltid sådant på morgonen när jag inte har tid och är lite morgontjurig? Haha!

Vi hade en supermysig kväll igår i Sandras soffan. Låg i en enda stor hög med armar och ben överallt. Kittlade varandras fötter och såg på film och åt frukt. Även Sandras söta katter var med i myset 😉

Nu ska jag snart iväg. Jag ska göra en spännande grej som jag lovar att ni ska få reda på mer om sen om det går bra. I eftermiddag blir det fika med vänner. Passar bra en så grå och disig dag som denna.

Hoppas att ni får en fin fredag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.