Vardagslyx

What a difference a day makes


En helt oretusherad bild på mig. Ja tänk, så här vacker är jag IRL! Tihi tihi. Fint nagelack har jag med, och min nya favoritklänning. Jag känner mig så fiiin idag.

Hej kära läsare! Hur mår ni denna fredagkväll? Jag mår utomordentligt bra måste jag säga. Jag har haft en minst sagt bra fredag. Först och främst så har jag en rolig sak på gång som jag kommer veta mer om i nästa vecka. Nu hoppas vi på att det går bra va?

Sen hade jag en lång och trevlig lunch på Jensens Böfhus med Madeleine. Längsta lunchen jag haft i Sverige kan jag ju säga. Lite franskt sådär att sitta i nästan två timmar och äta och snacka. I och för sig så kom maten ner i magen på typ fem minuter, men ändå! Madde avslöjade en chockerande nyhet. Hon har börjat blogga. Jag gav henne en ledtråd om vad min blogg hette, så vi får väl se om hon kan hitta den med hinten ”om du tänker var jag jag bodde i ett år så kanske du kan lista ut det”. Jag vill ju inte bara outa mig själv helt så lite mystisk var jag i stället. Om hon inte kan lista ut det så kommer jag ifrågasätta hennes Sherlock-kunskaper.

Efter den amatörbloggarsammankomsten, så mötte jag min trofasta vän Isabelle för en fika på EH. Lika trevligt där minsann. Efter att jag lagt undan 8 plagg på H&M så slängde jag in handduken och cyklade hem.
Nu sitter jag är och dör snart av hunger. Tur jag har rester från igår. Jag ska värma det snabbt medans jag byter till myspyskläder. Nu är det ju Idol!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.